Swim until you can't see land

I hverdagen så fylles hodet med bilder, følelser dukker opp i brystet og ordene formes til tekster så fine at de må skrives ned. Hjemme, foran tastaturet, klar til å få det hele ned, kommer det ingenting. Ordene vil ikke forme seg, og tekstene er usammenhengene, uten mening.

Dagene mine er fulle av så mye følelser. Tanker. Ord. Det er så mye jeg tenker på, så mye jeg lurer på, så mye jeg flykter fra. Rastløsheten er tilbake og alt jeg gjør er å passe på at dagene, timene og minuttene er fylte med mennesker som tar tankene bort. Som fyller dagene mine med latter, med musikk som får hjertet til  å hoppe og kyss og ett par armer rundt meg som får meg til å slappe fullstendig av. Jeg orker ikke å stoppe opp. Jeg klarer ikke å stoppe opp.

Følelser som bobler opp bare av en klem. Tårer som truer på grunn av andres sorg. Lykke som varmer på grunn av de lengre dagene, sola som skinner og gjør huden varm, og kveldene ute i hagen enten alene eller med mennesker som gjør hjerte glad. Så mye følelser.Sannheten er at jeg er lykkelig. Det er en tristhet som ligger i hjertet og jeg flykter fra mange tanker som jeg ikke orker å tenke. Men sannheten er at jeg er lykkelig. Jeg flykter ikke fordi jeg er feig eller svak, men på grunn av at jeg kommer ingen vei ved å tenke tanker flere tusen ganger. Du kommer til ett punkt hvor du må si stopp.

Og jeg har kommet til det punktet.

 

- weheartit

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits