These are the days we laugh our hearts out

Jeg lurer på om du kommer til å bli han når jeg skriver om deg. Jeg lurer fælt, men mest av alt prøver jeg ikke å tenke på det. Alle andre er veldig opptatt med hva statusen "oss" er, men jeg syns det ødelegger alt. Jeg liker det at du kan sende meg melding halv tre på natta og spørre om jeg blir med på noe gøy og at jeg svarer ja. Jeg liker å ligge på sofaen din med deg til sola står opp utenfor, mens vi prater dritt og når vi ikke prater lenger, så synger vi alt vi kommer på. Jeg liker at vi kan bruke hverandre som 'human blankets' når det er alt for kaldt i stua di. Det å tusle smilende hjem i ti tiden om morgenen for så å komme hjem dusje, spise og kræsje i senga, etter en lang natt med fyll, latter og minner jeg aldri glemmer.

Jeg liker det at du ikke helt vet hvor du har meg. Jeg liker det at du liker at jeg sover på brystet ditt. Jeg liker det at du kan si så mye du egentlig ikke burde si til en jente, mens jeg bare ler av det og kaller deg dust. Jeg liker at du lager nattmat til meg når vi sjangler hjem til deg midt på natten. Jeg liker det at du avbryter folk midt i setningen, for du bare må kysse meg. Jeg liker det å ligge i armkroken din mens vi ser på skrekkfilm og ler. Vi ler veldig mye. That's our thing.

Jeg liker det at vi har det så gøy. Jeg liker det at jeg har motbevist at jeg er kjedelig. Jeg liker at jeg ler så mye med deg. At jeg har det bra. At jeg smiler så mye. Jeg liker ting akkurat sånn som det er nå. Ikke satt i bås, men som er magisk.

- tumblr

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits