Med tiden skal du forstå

Det er morsomt hvordan ting har en tendens til å løse seg selv. Du vet når du har ett problem du må løse, men ikke aner hva du skal gjøre? For det er enten eller. Du må enten handle eller la være. Tror du. Du vet når tankene dine kverulerer rundt temaet og hodet føles som grøt? Gang etter gang tenker du at det er umulig å ta ett valg. For det er virkelig umulig. Det går ikke an å velge. Tror du. Å tiden går. Helt uten at du merker det. Minuttene blir til timer, timer blir til dager. Dager blir til uker. Uker til måneder.

Tiden går. Å helt uten at du merker det, kan du se tilbake på tiden som har gått. Siden sist har du grublet like mye over samme problem. Fortsatt der hvor du startet, uten noen konklusjon. Og før du vet ordet av det går det opp ett lys for deg. For når du ser tilbake på tiden, med alle dagene, ukene, som du har brukt på å prøve å komme til en løsning, så har du levd livet..Du har bodd hos T-bear i dager i strekk, hvor dere har sittet oppe hele natta, sett på Matrix, pilsa og funnet opp nye interne greier som får dere til å le like mye hver gang. Du har gått på jobb. Du har vært og pilsa hos T-bear hver eneste helg. Du har vært så overtrøtt at du brøyt ut i hysterisk latteranfall av at noen fniste litt.  Du har hørt på en god håndfull med Biffy som smelter hjertet ditt hver eneste gang. Du har vært med på ta av hos Torbjørn, mens resten bare ser på dere rart. Du har lekt spøkelse i gardina på IKEA med Janita og dødd av latteranfall etterpå. Du og Marte har sett på alle de rare menneskene rundt dere på Egon, og ledd av at jeg klarte å forelske meg i RYGGEN til en dude.
Med tiden har du levd livet. Det er da du skjønner at du har tatt feil hele tiden. Du trodde det var enten eller. Det du ikke visste var at det var en mellomting. At det ikke spiller noen rolle. Ikke akkurat nå. Livet ditt er bra akkurat sånn som det er. Hverdagen er fylt med de beste menneskene som får livet ditt til å bli fantastisk uansett hvor store problemer jeg enn måtte gå rundt å tenke på.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits