Hove

Med en rykende kopp te i 'God Jul' koppen er det dermed på tide å mimre litt. Kulda setter seg i kroppen og da er det viktig å passe på at hjertet er fortsatt like varmt. Varmen sitter fortsatt igjen fra Biffy Clyro konserten, men det er viktig å pleie den med alt som er magisk her i verden. Å ett av de mest magiske tingene som eksisterer, er nemlig Hovefestivalen.De som reiser på Hove for musikken, har enten gått glipp av noe eller så er det deres første gang på Hovefestivalen. Festival generelt vil jeg si.Det er årets høydepunkt. Året har fått to juleaften, og det er definitivt den på sommeren som er den aller beste.Med sekken på ryggen, billetten i hånden, drømmende øyne og ett spent smil, går du av bussen og trår på Hove-grunn. Rundt deg virrer deg av mennesker. Noen er på jobb, noen skal dra inn til sentrum, andre er på vei til  camping området for å sette opp teltet som skal stå plantet der i fem dager, andre er på vei til konsertområdet for å høre noen band. Luften er tung, sola henger lavt på himmelen. Varmen bres over deg. I bytte mot billetten din får du to armbånd, en på hver arm. Med Hove foran deg, tar du beina fatt og lar det skje..Det er her man virkelig lever i nuet. Alle hemninger blir sluppet løs, og det er helt fantastisk. Man lever i en fantasi, det beste er bare at det er virkelighet. Det er festival og det er tid for de beste minnene og hendelsene.Dine naboer blir din famile og de er med på å gjøre Hove-uka uforglemmelig.Du blir tatt hånd om av villt fremmede mennesker, som familie.

Vanlig fotball blir aldri det samme etter Hove-fotball. Hove-fotball hvor det er èn utvalgt person på side linja som bestemmer alle reglene. Hove-fotball der hvor pausene er fylt med øl drikking.Der hvor dagene er litt sånn her. De flyr unna, verden snurrer og er fylt med magi og vakre farger.Hove er der hvor du forelsker deg. I menneskene. I livet. I musikke.Det er der du ser menneskene i bandene som kommer til å forandre og prege livet ditt etter Hove.Det er der hvor alt kan skje. Det er der hvor alt skjer.

2 kommentarer

veronic mike

10.des.2010 kl.09:52

takktakktakk! (: rører meg å høre sånt altså! hihi. hovefestivalen er superbæst- biffy clyro var kickass. han er heit live!

ingvill kolmannskog

10.des.2010 kl.13:59

fin blogg :)

Skriv en ny kommentar

hits