The sacrifice is never knowing why

Aah. Dagene mine er så fine. Dagene mine er i grunn veldig merkelige. Jeg har jo endelig fått meg jobb, og der trives jeg kjempe masse! Sjefen er samboeren til broren min, så jeg har kjent han hele livet. Dette i seg selv gjør at det blir en mer avslappende atmosfære for meg. De andre ansatte (som jeg har møtt) virker kjempe hyggelige, og vi har det gøy og tuller fælt på jobben. Kundene er søte og snille, og er tålmodige med den nybegynneren jeg er, og jeg gruer meg aldri til å stå opp for å gå på jobb. Det er skikkelig koselig faktisk. Høsten har kommet for å bli, og det er kaldere ute. Det er også helt greit. Skinnjakka lukkes igjen og skjerfet knyttes rundt halsen. Sola skinner om dagen, og gjør hjertet lett. Vennene er fortsatt like flotte og får meg til å le like mye. I bunn og grunn = livet er herlig!MEN.. Alltid ett men.. Selvom livet er fantastisk, så lurer skyggen alltid rundt hjørnet og får hjertet til å stikke. Det er som når jeg setter på en sang, og får følelsen jeg fikk når jeg tenkte på han før. Som når noen sier noe jeg assosierer han med, og kommer til å tenke på han. Eller når tankene rundt han i det hele tatt bare popper i hodet mitt av seg selv, så er skyggen der igjen. Smilet mitt forsvinner, hjertet stikker og tomrommet i brystet føles med en gang kjempe tomt, kanskje bare for ett par sekunder, men smerten er der.

En veldig god venn av meg sa "Jeg vil ikke at du skal føle at du har mistet noe..". Det skulle virkelig ikke jeg ønske heller, men sannheten er at jeg faktisk har mistet noe. Å, jeg føler det så godt. Jeg har mistet det vennskapet vi hadde. Jeg har mistet tillitt til en person. Jeg har mistet mye av respekten for en person. Jeg har mistet følelsen av boblende forelskelse. Jeg har mistet håpet. Jeg har mistet synet jeg hadde på den personen. Jeg har mistet muligheten til å smile når jeg tenker på han. Jeg har mistet han.

Én kommentar

mewkid

28.sep.2010 kl.23:29

// Hmm, tror du bare må prøve deg litt fram. Jeg er superfornøyd med H&M sine eyebrowlinere (finnes i lys og mørk), mens andre liker bedre øyebrynskygger. Tror det rett og slett er en smakssak:>

Skriv en ny kommentar

hits